Allerød på X og Tværs

 

Til alle foreninger og initiativer i Allerød Kommune                                                 

Allerød på X og Tværs er som bekendt på banen igen i 2019 – for 5. år i træk - og vi vil meget gerne have så mange initiativer og foreninger med som muligt til at præge kulturugen, der som bekendt afvikles i uge 34.

For at deltage, skal vedlagte skema "Arrangements/aktivitets oplysninger 2019" udfyldes, og de flest mulige oplysninger vil så være med i vores fælles annoncer og i det trykte program vi udleverer samt på alle vores plakater der ophænges over hele kommunen.

Fristen for indsendelse af tilmeldingsfolderen er 18. maj 2019 til undertegnede - se skema her

Husk at alle aktiviteter finder sted i uge 34 med start lørdag den 17. august 2019 og slutter søndag den 26. august 2019

Og det man bidrager med, behøver ikke være specielt, men må meget gerne være en ganske almindelig åbningsaften i din aktivitet - så interesserede kan komme og se, hvad der sker og fatte interesse for noget, de måske altid har drømt om at deltage i, eller ikke vidste eksisterede i Allerød Kommune, for det er nemlig det kulturugen handler om – at vi får sat alle gode initiativer og aktiviteter i spil – og gerne for alle aldersgrupper.

Vi har som tidligere modtaget tilskud fra Allerød Kommunes Kultur og Idrætsudvalg. Dette tilskud anvendes til større fælles annoncering i Allerød Nyt – ligesom at alle aktiviteter og initiativer omtales i det fælles program der udleveres flere steder i kommunen og på gågade arrangementet Aktiv Fritid på M. D. Madsensvej lørdag den 17. august 2019 og i anden annoncering, der finder sted i ugerne op til kulturugen.

Så har I lyst til at deltage - så meld jer på vedlagte tilmeldingsfolder, der skal returneres til undertegnede, hvortil evt. spørgsmål også kan rettes på tlf. 22 38 26 76 eller mail jkwj@os.dk, og kender I nogen, der måske har glemt at være med de andre år, så vil jeg være glad for, at I henviste dem til mig, så de kan komme med i årets udgave.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Du kan følge med på facebook i gruppen Allerød på X og Tværs - find link her