Aktiv Fritid 2019

Jørn Winther og Poul Møller fra Fritidsnævnet til Aktiv Fritid 2017

Invitation til Aktiv Fritid

Kære foreninger og aftenskoler i Allerød Kommune

Vi vil gerne invitere jer til at deltage i Aktiv Fritid, som i år finder sted lørdag den 17. august 2019 fra kl. 9.00 til 13.30. Aktiv Fritid er også i år en del af kulturugen ”Allerød på X og Tværs – kend din kommune”. Kulturugen starter med Aktiv Fritid og slutter med Lynge Byfest.

Arrangementet foregår i Lillerød Bymidte og er en god mulighed for at præsentere de tilbud, I kan byde på den kommende vinter. Kom og deltag aktivt og gør dagen til en spændende og farverig oplevelse for gæster og kunder på M.D. Madsensvej, Allerød Torv og Stationspassagen.

OBS:

  • Vær opmærksom på, at foreningerne ikke må sælge varer (heller ikke fødevarer) som i forve­jen kan købes i butikkerne i bymidten.
  • Foreningerne medbringer og opstiller/nedtager selv telte med videre, de skal bruge.
  • Har din forening bil eller båd med eller etablerer bålsted, skal I huske at informere Beredskabet/Brandvæsnet.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på nedenstående link, hvor du også kan se et kort over bymidten:

https://forms.gle/oCfSft6UHTo6T4hMA

Sidste frist for tilmelding er den 10. juni.

Umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist vil stadepladserne blive fordelt. I vil medio juni få meddelelse om hvilken plads, I har fået samt programmet for dagen. Dette vil også blive lagt op på siden her. 

Umiddelbart efter sidste tilmeldingsfrist lukkes der for tilmeldinger. Eventuelle tilmeldinger efter fristens udløb, bliver tildelt plads på Allerød Torv, Torvestæde eller Stationspassagen. Ved for sent tilmelding kan det ikke forventes, at foreningens aktiviteter m.v. fremgår af oversigtskortet. 

Digitalt oversigtskort

Det digitale kort til Aktiv Fritid kan bruges af alle, der har en smartphone/tablet.

Det digitale kort indeholder en funktion, hvor borgerne kan søge på foreningsnavn, foreningstype (motion, fritid, politisk, kultur og øvrig) og stade nummer. Når man har fundet den forening man vil vide noget om, klikker man på foreningsnavnet for at få et lille informationsvindue frem.

Ved tilmelding til Aktiv Fritid, er det muligt at tilføje en beskrivelse af foreningens aktivitet og sætte et link på til foreningens hjemmeside. Dette gøres i tilmeldingsblanketten når du når til nedenstående side:

Sådan ser beskrivelsen af aktiviteten ud i det digitale kort:

Allerød Kommune sørger for, at der i begge ender af MD Madsensvej er opsat et oversigtskort over området med stade numre. På skiltet vil det ligeledes være muligt at scanne QR koden med din mobil telefon eller tablet. Med en iPhone tændes kameraet, og man holder telefonen op mod QR koden, som om man ville tage et billede af QR koden. IPhonen vil selv registrere, at det er en QR-kode, og spørge om linket skal åbnes.

Android: Her skal man hente en dedikeret QR-app, der findes mange i Google Play Store. Fremgangsmåden afhænger af hvilken android app der vælges, men er generelt set som med iPhone.

Det digitale kort kan findes her:  

https://alleroed.maps.arcgis.com/apps/webappviewer/index.html?id=fc5137d6fd8c46f9a6fa01eef807244f

Søg efter forening eller kategori i søgefeltet, eller filtrer på kategori ved at trykke på ”tragten”